kadang-kadang tu...

8:30 pm

Bila sorang-sorang kat rumah, ini lah yang saya makan, makan dalam mangkuk dengan sudu sebab makan sambil buat kerja office kat laptop..... berselang seli dengan siri drama korea hehehehe

Nasi sayur

Just nak share resepi ayam goreng spicy tu. Campur sekali tepung beras (atau yang selalu kita buat goreng cucur pisang tu pun boleh je), serbuk cili, lada sulah dan garam. Gaul ayam dengan bahan tersebut dan deep fried sampai lah garing di luar dan masak didalam.

You Might Also Like

21 comments

  1. Kalu SS... Sambil makan sambil tulis blog sambil bercakap sambil tengok tv... Semua nak sambil... He he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. multitasking.. semua kerja jadi cepat.. hehehe

      Delete
  2. untunglah bole masak sendiri kat rumah! hehe sy pon suka buat macam2 kerja esp sebab saya kidal. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak kidal.. tapi saya buat macam-macam kerja serentak..

      Delete
  3. Replies
    1. sekarang nih semua kerja kena multitasking

      Delete
  4. rasanya kaknoor pun buat kerja 3 dalam 1 jugak sambil makan,tengok tv jaga cucu haha kannn, janji happy oklah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 dalam 1.. 4 dalam 1.. 5 dalam 1.... asalkan kerja siap cepat.. hehehe

      Delete
  5. amboii ana pun mcm tu juga kadang2 sambil2 suap anak sambil masuk mulut sedap juga berebut dgn anak2..

    ReplyDelete
  6. lebihkan sayur dari nasi yer eny hihii

    ReplyDelete
  7. Zumal selalu makan keropok jew masa tengok tv... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  8. tengok ayam goreng nye pon dah kecurrr oii....... nasi ciputtt je.. heeee..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com