Iklan di KEDAH FC

11:46 am

Ok kalau ada yang iklan produk, service, pages, group atau iklan blog boleh la ke page ni dan PM admin situ. Bayaran iklan sangat-sangatlah minima dan senang je. :D. Foloower page ni memang ramai, maklumlah page bola sepak hehehe..


You Might Also Like

5 comments

  1. musim bola akan bermula tak lama lagi

    ReplyDelete
  2. Whoaaa. Lagi ramai la yg tgk iklan sebab musim bola malaysia dah nak start dah.

    ReplyDelete
  3. Oooo ... Dah nak start eak, tak tau pun ...

    ReplyDelete
  4. mungkin boleh menambahkan pendapatan sampingan kan untuk perniagaan online :)

    ReplyDelete
  5. Oh patutlah ada iklan kat bawah ni.. nice sharing..
    P/s: Haritu kita ingat iklan KFC = Kentaki Fret Ciken

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com