Char Kuey Teow Gurney Drive Penang

/
28 Comments
11:00 pm
Char Kuey Teow paling sedap di dunia ialah Char Kuey Teow Gurney Drive di Penang. Dah makan kat gerai, tapau bawa balik hotel lagi. hehehe

DSC00864ed


You may also like

28 comments:

Scdha Sein said...

Adusss! Char Kuey Teow Gurney tu memang sodap giler! Perghhhh!

POJIEGRAPHY BLOG said...

Sedap da boom!

Hanis Amanina said...

sis pergi holiday yeee :D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Suka sangat CKT.
Yang kat Pekan Port Dickson pun sodap.

Najib Ariyan said...

betul betul betul... saya pernah makan kat situ tapi takder lah tapau bawak balik... saya terus order dua pinggan...

Nur Inani said...

Dushhh . lapar pagi ni tak sarapan lagi. sobsss :(

Qaseh Abadi said...

Kak Eny still kat penang ka.. kak eny punya post ni wat saya nak p Gurney la mlm ni.. Char kuey Teow mu tunggu ku datang.. Haha

Amanda Suria said...

tengok pun memang nampak tempting....bungkus 10 eh....

anajingga said...

kak ana pernah makan ni Eny, semasa ke Penang dahulu, lagi satu kat situ yang sedap nasi lemak ayam tu..:)

yoorin melacolea said...

mcm yg yan tau, char kuey teow sebenar kat penang..chinese style sebab dia kering..tp kat kl ni, memang basah berkuahhh

Putri Homestay said...

dah lama x ke penang..nnt blh jalan2 cari char kuey teow kat gurney

Putri Homestay said...

sedap betul tu sampai order 2 pinggan

azman Arsad said...

mendengarnya pun dah terasa sedap

azman Arsad said...

kebabomm

azman Arsad said...

seronoknya dapat pi holiday

azman Arsad said...

kat kluang CKT penangnya sedikit berkuah(basah)

azman Arsad said...

kalau sedap.. berpinggan-pinggan pun boleh habis

azman Arsad said...

di blog nih berkumpul orang yang lapar-lapar

azman Arsad said...

pergi.. jangan tak pergi

azman Arsad said...

saya nak kirim bungkus juga

azman Arsad said...

saya belum pernah cuba... huhuhuhuhu

azman Arsad said...

kat kluang pun sama CKT nya semua berkuah.. huhuhuhu

azman Arsad said...

jalan.. jangan tak jalan

Saljiah Zafirah said...

xpernah makn char kuey teow kat penang..hihi
dgn kerang n udang..perghh xterkata..haha

azman Arsad said...

saya pun tak pernah makan CKT kat penang.. CKT penang jual kat Kluang saya pernah makan hik hik hik

nor nazliana said...

sedapnyerr tgk pun dh teringinn

azman Arsad said...

sangat teringin juga nak rasa nih

Queen Contest said...

nasib baik char kuey teow yang paling sedap kat dunia ada kat Penang, kalau kat obersi memang tak la nak merasa :P