Just Saying 7 : Wildflower

9:00 pm

May your life be like a wildflower growing freely in the beauty and joy of each day

DSC05846

Jangan hanya memandang bunga di taman. Bunga liar di hutan pun kadang-kadang cantik juga. :D


You Might Also Like

33 comments

  1. bila di bentang di lensa Eny, kak ana tak dapat bezakan antara kuntuman liar dan kuntuman ditaman larangan,semuanya menjadi indah di pandangan mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anajingga kuntuman liar yer hihiii tp pandaikan eny shot pic nie..

      Delete
  2. Sharp betul amik gambar guna micro lens ni... Eh micro len ke micro lens... Adusss... SS confius... Microwave je SS tahu... Gurau je... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan scdha sharp mesti eny pernah masuk kursus fotografikan

      Delete
    2. Errr... Acaner tu? SS tak paham...
      * Tetiba otak SS masuk air banjir... He He He...

      Delete
  3. Replies
    1. macro lens kan micro lens scdha hihii

      Delete
    2. Entah lah.... Macrowave buat panas lauk agaknyeeee... Kah Kah Kah...

      Delete
  4. dalam hati ada taman :D eh eh.

    sis, sy ada buat give away pertama sy, jemput join weeee

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  5. rasa pelik pulak sis tak update blog hari ni. :) hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena selalu update la hanis..baru ramai kawan datag

      Delete
    2. musim banjir.. blog nih bersimpati dengan mangsa banjir

      Delete
  6. jarang nampak bunga seperti ini org shot menarikk pandai eny

    ReplyDelete
  7. klasikk kan bunga ni aduhhh cantik sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga yang biasa-biasa aje pun jadi cantik dengan teknik eny mengambil gambar

      Delete
  8. yg liar di hutan lagi rare sbnrnye hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecantikan luar biasakan anamizu yg di dlm hutan tu allahuakbar

      Delete
    2. kecantikan adalah untuk mereka yang menghargainya

      Delete
    3. hamboih kemain sakan berbalas komen ye kome berdua hehe. gud luck hehe

      Delete
  9. Cantiknyaaaaaa! Seronok tgk keindahan yg dpt dicaptured sebegini :)

    ReplyDelete
  10. Yang ini saya setuju 10087989% xD

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com