Just Saying 7 : Wildflower

/
33 Comments
9:00 pm
May your life be like a wildflower growing freely in the beauty and joy of each day

DSC05846

Jangan hanya memandang bunga di taman. Bunga liar di hutan pun kadang-kadang cantik juga. :D




You may also like

33 comments:

anajingga said...

bila di bentang di lensa Eny, kak ana tak dapat bezakan antara kuntuman liar dan kuntuman ditaman larangan,semuanya menjadi indah di pandangan mata :)

Scdha Sein said...

Sharp betul amik gambar guna micro lens ni... Eh micro len ke micro lens... Adusss... SS confius... Microwave je SS tahu... Gurau je... He He He...

Scdha Sein said...

*macro lens

Hanis Amanina said...

dalam hati ada taman :D eh eh.

sis, sy ada buat give away pertama sy, jemput join weeee

hanisamanina.com

azman Arsad said...

sangat cantik

Hanis Amanina said...

rasa pelik pulak sis tak update blog hari ni. :) hehe

nor nazliana said...

anajingga kuntuman liar yer hihiii tp pandaikan eny shot pic nie..

nor nazliana said...

kan scdha sharp mesti eny pernah masuk kursus fotografikan

nor nazliana said...

macro lens kan micro lens scdha hihii

nor nazliana said...

hanis kak ana join ya

nor nazliana said...

menarikkan..

nor nazliana said...

kena selalu update la hanis..baru ramai kawan datag

nor nazliana said...

jarang nampak bunga seperti ini org shot menarikk pandai eny

nor nazliana said...

klasikk kan bunga ni aduhhh cantik sangat

anamizu said...

yg liar di hutan lagi rare sbnrnye hehe

Gee® said...

Cantiknyaaa.... subhanallah

nor nazliana said...

cantikan gee subhanaallah

nor nazliana said...

kecantikan luar biasakan anamizu yg di dlm hutan tu allahuakbar

Scdha Sein said...

Entah lah.... Macrowave buat panas lauk agaknyeeee... Kah Kah Kah...

Scdha Sein said...

Errr... Acaner tu? SS tak paham...
* Tetiba otak SS masuk air banjir... He He He...

azman Arsad said...

eny jurugambar yang pro

azman Arsad said...

eny jurugambar pro

azman Arsad said...

saya join juga

azman Arsad said...

sungguh menarik

azman Arsad said...

musim banjir.. blog nih bersimpati dengan mangsa banjir

azman Arsad said...

Eny memang sangat berbakat

azman Arsad said...

bunga yang biasa-biasa aje pun jadi cantik dengan teknik eny mengambil gambar

azman Arsad said...

kecantikan adalah untuk mereka yang menghargainya

azman Arsad said...

sungguh cantik

Farrah MF said...

Cantiknyaaaaaa! Seronok tgk keindahan yg dpt dicaptured sebegini :)

azman Arsad said...

setuju.,. memang cantik sangat

anamizu said...

hamboih kemain sakan berbalas komen ye kome berdua hehe. gud luck hehe

Queen Contest said...

Yang ini saya setuju 10087989% xD