Just Saying 5 : The Sun Shines Song

/
17 Comments
8:00 am
Well sometimes the sun shines on
Other people's houses and not mine.
Some days the clouds paint the sky all gray
And it takes away my summertime.
Somehow the sun keeps shining upon you,
While I struggle to get mine.
If there's a light in everybody,
Send out your ray of sunshine.
I want to walk the same roads as everybody else, Through the trees and past the gates.
Getting high on heavenly breezes,
Making new friends along the way.
I won't ask much of nobody,
I'm just here to sing along.
And make my mistakes looks gracious,
And learn some lessons from my wrongs.
Well sometimes the sun shines on

------ Jason Mraz - The Sun Shines Song -------


Location : Clearwater Sanctuary, Batu Gajah Perak
Gear : Sony A290, Sigma 70-300mm F4-5.6

DSC09249

Saya ada buat Give Away Blog yang pertama.. Kalau ada yang nak join, KLIK SINI UNTUK JOIN.

Yang mana yang dah join tu terima kasih banyak banyak!!!

P/s : dah lama tak birding... hehehe..


You may also like

17 comments:

salmiah awang said...

bestnya...teringin sangat camera yang boleh dapatkan gambar menarik macam ni.

Papaglamz said...

Chatekzzz....!!!!

Nabila Syifa said...

follower #96

nor nazliana said...

comel ja burung tue huhuu nice sgt

zafairMAS_shakleeSITE said...

happy sunshine..!

Putri Homestay said...

dah join

Hanis Amanina said...

mungkin dah sampai masanya utk tukar sony compact sy ke gear yg sis guna :D sis edit guna apa ea?

hanisamanina.com

Glory jane said...

salah satu tempat pilihan untuk di lawati ni....

Glory jane said...

Tak pernah lagi pergi ke sini lagi.

anajingga said...

I love all your photos dear...:)

anamizu said...

punya smart gambaq.

"Getting high on heavenly breezes,
Making new friends along the way."

kak eny is one of my new blogger frens hehe *lelambai tangan* =P

Hanis Amanina said...

i'm missing the sun now T_T langit sebulan ni muram sangat

hanisamanina.com

Amanda Suria said...

Nice pic..nice angle..nice scenery....

zafairMAS_shakleeSITE said...

me too :)

azman Arsad said...

cantiknya

azman Arsad said...

sudut pandangan yang menarik

Queen Contest said...

Cantik gambar ^^