Cream Brulee Cheese!!

/
14 Comments
11:57 am
Cream Brulee Cheese Cake yang sedap tapi sangat laaaa manis!!

PC310112

Hari ni birthday staff di office. Selalu kalau ada yang sambut birthday masing-masing akan plan untuk buat surprise dan claim je dari company.

Happy Birthday!!
PC310103

Ni Chicken Cornish beli di secret recepi semalam. Pastu makan kat gerai Char Kuey Teow. Beli birthday cake nya dari semalam sebab nak buat surprise pagi ni huhuhu… Chicken Cornish ni memang favourite saya. Ada yang sudi share resepi ni tak? Huhuhu…
PC300083


You may also like

14 comments:

azman Arsad said...

perghhh. sungguh menyelerakan

yoorin melacolea said...

mentibe nak pi SR je rasa skrg nihh.. T_T

Deanna Morni said...

huihhhh..menarik tol cream brulee tuhhh...nyuummmmm

azman Arsad said...

pergi.. jangan tak pergi..

azman Arsad said...

sungguh yummyyyyy

Glory jane said...

Wah... sedapnya Kek tu... Yum yum

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Kek sedappp ...

azman Arsad said...

sungguh sedap tu... yum yum yum

azman Arsad said...

yess.. sedap betul kek tu

Farrah MF said...

Chicken cornish tu memang sedap kan...
Saya kalau pergi SR memang tak sah kalau tak beli sebijik :)

anamizu said...

kak eny! kejammm! ana lapaqq T__T hehe

azman Arsad said...

sedap sangat sedap

azman Arsad said...

saya pun lapor jugak

Queen Contest said...

kek itu nampak sedap.. ayam itu nampak sedap.. waaa laparnyaaa..