Cream Brulee Cheese!!

11:57 am

Cream Brulee Cheese Cake yang sedap tapi sangat laaaa manis!!

PC310112

Hari ni birthday staff di office. Selalu kalau ada yang sambut birthday masing-masing akan plan untuk buat surprise dan claim je dari company.

Happy Birthday!!
PC310103

Ni Chicken Cornish beli di secret recepi semalam. Pastu makan kat gerai Char Kuey Teow. Beli birthday cake nya dari semalam sebab nak buat surprise pagi ni huhuhu… Chicken Cornish ni memang favourite saya. Ada yang sudi share resepi ni tak? Huhuhu…
PC300083

You Might Also Like

14 comments

  1. mentibe nak pi SR je rasa skrg nihh.. T_T

    ReplyDelete
  2. huihhhh..menarik tol cream brulee tuhhh...nyuummmmm

    ReplyDelete
  3. Wah... sedapnya Kek tu... Yum yum

    ReplyDelete
  4. Chicken cornish tu memang sedap kan...
    Saya kalau pergi SR memang tak sah kalau tak beli sebijik :)

    ReplyDelete
  5. kak eny! kejammm! ana lapaqq T__T hehe

    ReplyDelete
  6. kek itu nampak sedap.. ayam itu nampak sedap.. waaa laparnyaaa..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com