another year has gone by...

December 28, 2014

2015 right around the corner, that means new goals, new challenges, new opportunities and new milestones await...

Gambar ikan paus terdampar di tepi pantai Merdeka.

Lokasi : Pantai Merdeka, Kedah
Gear : Samsung GT19082

IMG_5433ed

You Might Also Like

25 comments

  1. tenang betul air laut tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. musim tengkujuh nih.. tenang betul laut tu.. Alhamdulillah

      Delete
  2. hewww, hari tu sy n family sesat masa nak pergi pantai merdeka. sampai ke malam T_T tak dapat pijak pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ciannyerr tak pa dtg lg nantii

      Delete
    2. setiap yang berlaku ada hikmahnya..

      Delete
    3. sis org mana? camna leh sesat tu

      Delete
    4. sesat itu pengalaman.. pengalaman berharga tu

      Delete
    5. org perak. baru first time nak gi pantai merdeka masa tu hehe

      Delete
    6. silap sendiri pun ye, silap GPS pun yee, entah kampung mana ditujunya

      Delete
    7. memang telah ditakdirkan untuk sampai kekampung tersebut tu.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. Eny buat contest cari ikan paus dalam gambar ke? saya nak join juga

      Delete
  4. suka tengok air laut. tenang je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp.. musim tengkujuh dapat melihat laut tenang.. Alhamdulillah

      Delete
  5. nyanyi sikit,,"cinta kita di pantai merdeka".. ok sambung...

    http://syidamenulis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pitching ada lari.. hehehe

      Delete
    2. dari gunung jerai ke pantai merdeka :D

      Delete
  6. tenang jer pemandangan kat situ...leh merenung pe yg dah terjadi pada tahun 2014...looking fwd 4 2015 :)

    ReplyDelete
  7. "cinta kita di Pantai Merdeka~" hehe

    ReplyDelete
  8. Haha tak baik tau kutuk diri sendiri.. akak comel what ^___^
    Semoga sentiasa bersedia menghadapi pelbagai cabaran yang mendatang :)

    ReplyDelete