another year has gone by...

/
25 Comments
1:53 pm
2015 right around the corner, that means new goals, new challenges, new opportunities and new milestones await...

Gambar ikan paus terdampar di tepi pantai Merdeka.

Lokasi : Pantai Merdeka, Kedah
Gear : Samsung GT19082

IMG_5433ed


You may also like

25 comments:

azman Arsad said...

tenang betul air laut tu..

Hanis Amanina said...

hewww, hari tu sy n family sesat masa nak pergi pantai merdeka. sampai ke malam T_T tak dapat pijak pantai

Ai Kajiwara said...

nice picttt

FARAH deeb said...

hahaha.. jahat tauuu. Iya iya carik gambar ikan paus! Cettt!!!! JEMPUT SINGGAH: Cuti2Malaysia: Wakaf Che Yeh- Siri V: JJCM: Cafe Jiran

Nur Inani said...

suka tengok air laut. tenang je :D

nor nazliana said...

tenang kan azman

nor nazliana said...

alahai ciannyerr tak pa dtg lg nantii

azman Arsad said...

musim tengkujuh nih.. tenang betul laut tu.. Alhamdulillah

azman Arsad said...

setiap yang berlaku ada hikmahnya..

azman Arsad said...

yes.. agreed.. very nice

azman Arsad said...

Eny buat contest cari ikan paus dalam gambar ke? saya nak join juga

azman Arsad said...

yupp.. musim tengkujuh dapat melihat laut tenang.. Alhamdulillah

Qaseh Abadi said...

sis org mana? camna leh sesat tu

Qaseh Abadi said...

nyanyi sikit,,"cinta kita di pantai merdeka".. ok sambung...

http://syidamenulis.blogspot.com/

Qaseh Abadi said...

haahaaa

azman Arsad said...

sesat itu pengalaman.. pengalaman berharga tu

azman Arsad said...

jom cari ikan paus

azman Arsad said...

pitching ada lari.. hehehe

Hanis Amanina said...

org perak. baru first time nak gi pantai merdeka masa tu hehe

Hanis Amanina said...

silap sendiri pun ye, silap GPS pun yee, entah kampung mana ditujunya

Hanis Amanina said...

dari gunung jerai ke pantai merdeka :D

azman Arsad said...

memang telah ditakdirkan untuk sampai kekampung tersebut tu.. hehehe..

Deanna Morni said...

tenang jer pemandangan kat situ...leh merenung pe yg dah terjadi pada tahun 2014...looking fwd 4 2015 :)

anamizu said...

"cinta kita di Pantai Merdeka~" hehe

Queen Contest said...

Haha tak baik tau kutuk diri sendiri.. akak comel what ^___^
Semoga sentiasa bersedia menghadapi pelbagai cabaran yang mendatang :)