Tolong Update Link Blog

/
25 Comments
10:07 am
Thanks kepada semua followers yang sudi follow blog picisan yang tak seberapa ni :D.

Tapi ada followers yang saya tak dapat nak jejak link nya. Jadi minta tolong update blog link korang kat ruangan komen dibawah ye... Thankssssss... 





You may also like

25 comments:

  1. Papaglamz singgah sini. Akak top komentor Papaglamz.com. Terima kasih yer..

    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-papaglamzcom-sebulan.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh mcm mn nak jd top komen papaglamzz

      Delete
    2. rajin komen Insyaallah

      Delete
  2. salam kak.. jemput singgah http://yoorinmelacolea.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana singgah juga ya yoorin

      Delete
    2. kunjung mengunjung amalan mulia

      Delete
  3. Replies
    1. so sweettt manis kan huhuu

      Delete
    2. suweet lah sangat.. hik hik hik

      Delete
  4. sy pun kadang2 ada masalah yg sama, tak dapat nak blogwalking balik kat blog org yg follow. :)

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yg privite kan hanis

      Delete
    2. dia follow tapi tak mengharap orang follow dia balik hehehe

      Delete
  5. kdg2 ana pon jumpak mslh ni gak. tudia la mgkin x perasan kot depa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anamizu ada yg letak kod nombor aduhhh komen juga lah hahhaa dh terjah

      Delete
    2. masalah ada dimana-,mana

      Delete
  6. add saya ye ^_^

    www.cantiksihatsemulajadi.com

    ReplyDelete
  7. jemput ya add adna2029.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput semua add saya juga.. hehehe

      Delete
  8. saya dah jadi follower kat sini

    ReplyDelete
  9. Kita rasa link kita ada kot.. kalau takde inform kita ye ;)

    ReplyDelete