Tapau Salad...

8:00 am

Menu diet simple sebagai bekal di office. Ada romaine salad, 2 biji telur rebus dan keledek panggang. Makan dengan thousand island sos. Sedap tak sedap telan je lah!! ;D.

Saja nak bagi ide untuk orang berdiet. Selain makan nasi, boleh consider bekal macam ni ke office kan?

20140210_142654

You Might Also Like

48 comments

  1. keledek panggang pon orait gak mkn dgn thousand island sos. hurmmm lapaaqqqq T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menu sihat kak eny bagi. ana pon makin mengembang dah.
      buleh try nti segala menu sihat kak eny dah share hehe

      Delete
    2. wahhh diett..menu jimat namanya hahhaa

      Delete
    3. keledek panggang pun sedap sebenarnya

      Delete
  2. .. Cakkk..
    teman follow sini yea, follower no.65
    jemput follow me back yea..
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah follow lama dah tengkubutang

      Delete
  3. mak aiii.. sedapnya eny.. slurppp.. telur rebus tu teman sukaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. telur separuh masak letak kicap baru sedap hihiii

      Delete
  4. Replies
    1. gambar yang cantik tu yang buat nampak sedap

      Delete
  5. salam ..singgah blogwalking kejap..
    wahh sihatnya makanan die..:)

    ReplyDelete
  6. Pergh..hijau nye makanan...larrrzatt,,,

    ReplyDelete
  7. sedap juga kalau salad makan dengan sos thousand island tu. kalau telan salad semata mata memang tak lalu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang melayu biasa makan ulam.. setakat salad nih ok aje.. hehehe

      Delete
  8. Papaglamz tinggal jejak kat entri ni.... ($_$)

    ReplyDelete
  9. laaa.. keledek panggang rupenye.. sekali pandang macam dagingg.. ngehngehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak mcm jantung pisang ja hihiii jgn marah eny

      Delete
    2. saya sorang aje ke yang nampak sedap

      Delete
  10. kalau saya bawak bekal camni ke ofis, lembik la aritu. hahahaa. perut saya tetap nak nasik =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya makan nasi lagilah kuyu mata kat office.. hehehehe

      Delete
  11. haha... saya selalu juga buat... tapi keledek tukar grill chicken... hihi.
    kalau tak ada protein, saya tak bermaya nanti :)

    ReplyDelete
  12. keledek manis panggang, mkn begitu saja pun sodap aih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu cari ubi kayu bakar sedap terbaik..org kampung kan hahaha

      Delete
  13. menu diet eny ya ka menu malas ni hahahha jgn marah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini namanya menu makan kat office.. hehehehe

      Delete
  14. sesekali makan macam nih memang elok

    ReplyDelete
  15. sesuai utk yg nak jaga berat ni..hihi..

    ReplyDelete
  16. Kalau ada stok makanan macam ni untuk kita diet, mesti kita boleh terima cara diet macam ni xD

    ReplyDelete
  17. Salat sedap... dimakan dengan telo rebus tu...

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com