Sunset Indah di Kuala Sanglang Kedah

/
21 Comments
11:36 am
Indahnya ciptaan Allah. Bila jadi seorang photographer,  saya semakin mengkagumi ciptaan Nya. Kadangkala, melihat dengan mata yang rabun sekilas kita tidak nampak keindahan dan  betapa istimewanya sesuatu itu. Bila diabadikan melalui lensa kamera, melihatnya betul-betul, baru rasa betapa istimewanya sesuatu ciptaan Allah itu. MasyaAllah, kenapa mata kita buta dan kenapa kita selalu kufur dengan anugerah dan nikmat yang Allah beri. Disaat memikirkan masalah hidup yang tak berkesudahan, ini lah penenang jiwa kita. Ada disekeliling kita. Tak perlu ke negara orang mencari semua ini.

 Saya potretkan keindahan ciptaan Nya untuk sama-sama kita nikmati dan kagumi dan seterusnya mengucap syukur kepada Nya.

DSC05747ed


You may also like

21 comments:

Afidah Azmi said...

Cantiknnyer...teringin gak nak bergambar dengan sunset tapi tak kesampaian...

anajingga said...

Memang cantik sangat, sebuah blog yg best so ana datang dan following #52

Papaglamz said...

Wahhh... Santeknyewww..

zafairMAS_shakleeSITE said...

cantek view ni... boleh wat outdoor tok wedding.. hehehe

anamizu said...

allahuakbar cantiknya la hai. kak eny buleh jd wedding fotografer ana la nti.

*err entah bila baru sampai jodoh ana pon x tau* =P

Umi Nazrah said...

kola sanglang ni memang lawa. kalau nak bawak diri, boleh la mai sini. erk
hahhahahahaaa

azman Arsad said...

cantik

azman Arsad said...

keindahan alam untuk orang yang tahu menghargainya

azman Arsad said...

damai sungguh rasanya

nor nazliana said...

afidah dtg la kat pulau mesti ada punya

nor nazliana said...

cantikkan anajingga

nor nazliana said...

so beatifulll

nor nazliana said...

cunn cunn outdoor wedding

nor nazliana said...

insyallh ada tu jodoh anamizu

nor nazliana said...

lawakan umi nazirahh cantik juga org yg ambk pic ni

nor nazliana said...

cantikk kan pic diatas ni

nor nazliana said...

setujulah azman

nor nazliana said...

amiginasi tinggi ni azman huhuu

nor nazliana said...

pemandangan indah kuasa yg esa

azman Arsad said...

cantik sungguh cantik

Queen Contest said...

Subhanallah, cantik gambar ni..