Nasi Kerabu Pasar Malam

10:30 pm

Penggemar Nasi Kerabu? tapi tak tahu membuatnya? Beli je lah kat Pasar Malam hehehehe....

Nasi Kerabu

p/s : Sampai sekarang tak reti nak buat, tengok orang lain buat macam senang, kena challenge diri sendiri nanti untuk buat :)

You Might Also Like

43 comments

  1. Cube la buat sdr Eny, yg pastinya Eny kena sabar sbb ns kerabu byk rencahnye...hihi
    http://sitiasiah84.blogspot.com/2012/02/nasi-kerabu-ayam-percik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ja senang siti aishah hahha

      Delete
    2. beli adalah cara yang paling senang

      Delete
  2. Tengok gambar dah rasa berselera.

    ReplyDelete
  3. Feveret.. Even org jawa johor. Tapi sejak duduk kt kuantan jadi feveret.. Huhuhu

    ReplyDelete
  4. fuh sedappp..! sanggup beratoq nak beli nasik kerabu nihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa duk dekat selayang ana suka beli nasi ni sedap ooo

      Delete
    2. kalau beli nih nasib.. kekadang tak sedap

      Delete
  5. saya pun penggemar nasi kerabu. tapi benda wajib solok lada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. solok ana xpandai nak mkn hahha maklum la org kedahhh

      Delete
  6. eny, nanti kalau dah buat, share resepi ye

    ReplyDelete
  7. ahah! ni feveret ana! tiap kali p psr mlm bnda wajib ana beli yg ni la. dgn laksam hehe

    ReplyDelete
  8. beli pasar malam pun kena pilih jugak, ada yg sedap, ada yg tak. heehhehehee

    ReplyDelete
  9. nasi kerabu telur ikan masin menyengat

    ReplyDelete
  10. hahaha.. cara paling mudah beli aje

    ReplyDelete
  11. akak beli nasik kerabu masa bazaar ramadhan dulu..punya la keciwa...langsung tak sedap dan menjadi habuan tong sampah aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli nih memang nasib.. kalau sedap Alhamdullillah.. kalau tak sedap memang disebut

      Delete
  12. Mungkin sebab banyak step nak buat nasi kerabu, sebab tu agak susah sikit.. jiran kita orang ganu, memang dia akan tanya kalau nak beli nasi kerabu dari dia.. memang sedap, ada sekali tu main beli je kat mana entah, lepas tu terus muntah2 + ciri*-biri*, ambik masa nak makan nasi kerabu balik sebab takut muntah lagi..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com