Nasi Kerabu Pasar Malam

/
43 Comments
10:30 pm
Penggemar Nasi Kerabu? tapi tak tahu membuatnya? Beli je lah kat Pasar Malam hehehehe....

Nasi Kerabu

p/s : Sampai sekarang tak reti nak buat, tengok orang lain buat macam senang, kena challenge diri sendiri nanti untuk buat :)


You may also like

43 comments:

Siti Asiah said...

Cube la buat sdr Eny, yg pastinya Eny kena sabar sbb ns kerabu byk rencahnye...hihi
http://sitiasiah84.blogspot.com/2012/02/nasi-kerabu-ayam-percik.html

Kak Mahh said...

Tengok gambar dah rasa berselera.

Papaglamz said...

Feveret.. Even org jawa johor. Tapi sejak duduk kt kuantan jadi feveret.. Huhuhu

zafairMAS_shakleeSITE said...

fuh sedappp..! sanggup beratoq nak beli nasik kerabu nihh

Papaglamz said...

Gojesnye ikan tu.. Huhu

Glory jane said...

saya pun penggemar nasi kerabu. tapi benda wajib solok lada :)

Glory jane said...

eny, nanti kalau dah buat, share resepi ye

zafairMAS_shakleeSITE said...

tambah ayam masak merah.. sedappp

anamizu said...

ahah! ni feveret ana! tiap kali p psr mlm bnda wajib ana beli yg ni la. dgn laksam hehe

Putri Homestay said...

setuju

Putri Homestay said...

klu Eny buat...mesti menjadi

Umi Nazrah said...

beli pasar malam pun kena pilih jugak, ada yg sedap, ada yg tak. heehhehehee

nor nazliana said...

beli ja senang siti aishah hahha

nor nazliana said...

betul tu kak Mahh sungguh menyelerakan

nor nazliana said...

suka juga papaglamz

nor nazliana said...

masa duk dekat selayang ana suka beli nasi ni sedap ooo

nor nazliana said...

ayam bakar lagi best

nor nazliana said...

solok ana xpandai nak mkn hahha maklum la org kedahhh

nor nazliana said...

nk tunggu eny buat lambat ler hihii search ja cepat

nor nazliana said...

ada daging bakar pun sedap juga

nor nazliana said...

laksam i like

nor nazliana said...

jom kita try tengokkk

nor nazliana said...

betul tu umi nazirahh setuju

nor nazliana said...

nasi kerabu telur ikan masin menyengat

azman Arsad said...

wah sedapnya

azman Arsad said...

hahaha.. cara paling mudah beli aje

azman Arsad said...

kalau beli makan tak puas

azman Arsad said...

beli belum tentu sedap

azman Arsad said...

beli adalah cara yang paling senang

azman Arsad said...

saya setuju.. menyelerakan

azman Arsad said...

saya pun suka

azman Arsad said...

kalau beli nih nasib.. kekadang tak sedap

azman Arsad said...

ikan dan ayam sama sedap

azman Arsad said...

cubalah rasa.. mesti sedap

azman Arsad said...

kita nantikan sama-sama

azman Arsad said...

daging bakar le pulak

azman Arsad said...

saya suka juga

azman Arsad said...

jom sama-sama kita

azman Arsad said...

saya pun setuju

azman Arsad said...

semuanya pun sedap belaka

ahkak gojes said...

akak beli nasik kerabu masa bazaar ramadhan dulu..punya la keciwa...langsung tak sedap dan menjadi habuan tong sampah aje

azman Arsad said...

beli nih memang nasib.. kalau sedap Alhamdullillah.. kalau tak sedap memang disebut

Queen Contest said...

Mungkin sebab banyak step nak buat nasi kerabu, sebab tu agak susah sikit.. jiran kita orang ganu, memang dia akan tanya kalau nak beli nasi kerabu dari dia.. memang sedap, ada sekali tu main beli je kat mana entah, lepas tu terus muntah2 + ciri*-biri*, ambik masa nak makan nasi kerabu balik sebab takut muntah lagi..