Nasi Kerabu Pasar Malam

/
43 Comments
10:30 pm
Penggemar Nasi Kerabu? tapi tak tahu membuatnya? Beli je lah kat Pasar Malam hehehehe....

Nasi Kerabu

p/s : Sampai sekarang tak reti nak buat, tengok orang lain buat macam senang, kena challenge diri sendiri nanti untuk buat :)


You may also like

43 comments:

  1. Cube la buat sdr Eny, yg pastinya Eny kena sabar sbb ns kerabu byk rencahnye...hihi
    http://sitiasiah84.blogspot.com/2012/02/nasi-kerabu-ayam-percik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli ja senang siti aishah hahha

      Delete
    2. beli adalah cara yang paling senang

      Delete
  2. Tengok gambar dah rasa berselera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak Mahh sungguh menyelerakan

      Delete
    2. saya setuju.. menyelerakan

      Delete
  3. Feveret.. Even org jawa johor. Tapi sejak duduk kt kuantan jadi feveret.. Huhuhu

    ReplyDelete
  4. fuh sedappp..! sanggup beratoq nak beli nasik kerabu nihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa duk dekat selayang ana suka beli nasi ni sedap ooo

      Delete
    2. kalau beli nih nasib.. kekadang tak sedap

      Delete
  5. saya pun penggemar nasi kerabu. tapi benda wajib solok lada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. solok ana xpandai nak mkn hahha maklum la org kedahhh

      Delete
    2. cubalah rasa.. mesti sedap

      Delete
  6. eny, nanti kalau dah buat, share resepi ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk tunggu eny buat lambat ler hihii search ja cepat

      Delete
    2. kita nantikan sama-sama

      Delete
  7. tambah ayam masak merah.. sedappp

    ReplyDelete
  8. ahah! ni feveret ana! tiap kali p psr mlm bnda wajib ana beli yg ni la. dgn laksam hehe

    ReplyDelete
  9. klu Eny buat...mesti menjadi

    ReplyDelete
  10. beli pasar malam pun kena pilih jugak, ada yg sedap, ada yg tak. heehhehehee

    ReplyDelete
  11. nasi kerabu telur ikan masin menyengat

    ReplyDelete
  12. hahaha.. cara paling mudah beli aje

    ReplyDelete
  13. akak beli nasik kerabu masa bazaar ramadhan dulu..punya la keciwa...langsung tak sedap dan menjadi habuan tong sampah aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli nih memang nasib.. kalau sedap Alhamdullillah.. kalau tak sedap memang disebut

      Delete
  14. Mungkin sebab banyak step nak buat nasi kerabu, sebab tu agak susah sikit.. jiran kita orang ganu, memang dia akan tanya kalau nak beli nasi kerabu dari dia.. memang sedap, ada sekali tu main beli je kat mana entah, lepas tu terus muntah2 + ciri*-biri*, ambik masa nak makan nasi kerabu balik sebab takut muntah lagi..

    ReplyDelete