Karipap di pagi hari.

9:34 am

Ada yang makan karipap ke dipagi hari sebagai sarapan? atau lebih suka makan diwaktu minum petang? 

Letak gambar je, busy sikit hari ni.... karipap semua orang tau buat kan? :D

DSC00146ed

You Might Also Like

40 comments

  1. Ala, nanti share tau resepi.. tak tahu buat..klu buat pun tak berapa menjadi..hihi..

    AKU DAN KAMU

    ReplyDelete
  2. Pepagi dah menguli? Rajin la kak eny ni.

    ReplyDelete
  3. alaa nak resepi karipap simple dari kak eny jugak! huwawawa
    hehe ana ni x kesah pagi ke petang ke kalo nama perut lapaq,
    ana telan je kak :D

    ReplyDelete
  4. teringat buku karipap karipap cinta. hahahaha
    tau makan karipap ja, buat tak tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kita minta eny up resepi karipap supaya kita boleh belajar

      Delete
  5. setiap masa boleh makan karipap. saya ni perut stoking. hahahhaa :P

    ReplyDelete
  6. Nak resepi kulit karipap sedap...

    ReplyDelete
  7. kalau ada resepi karipap pusing lagi best

    ReplyDelete
  8. takde resepinya ke? saya tak tahu buat karipap

    ReplyDelete
  9. makan tak payah ajar.. saya dah pandai

    ReplyDelete
  10. karipap kesukaan suami dan anak2

    ReplyDelete
  11. saya pun buat karipap juga...tapi jarang mkn karipap buatan sendiri...share la resepi karipap sis

    ReplyDelete
  12. Kita hantu karipap, bagi pukul 12 tengah malam pun kita akan makan :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com