Karipap di pagi hari.

/
40 Comments
9:34 am
Ada yang makan karipap ke dipagi hari sebagai sarapan? atau lebih suka makan diwaktu minum petang? 

Letak gambar je, busy sikit hari ni.... karipap semua orang tau buat kan? :D

DSC00146ed


You may also like

40 comments:

Qaseh Abadi said...

Ala, nanti share tau resepi.. tak tahu buat..klu buat pun tak berapa menjadi..hihi..

AKU DAN KAMU

Papaglamz said...

Pepagi dah menguli? Rajin la kak eny ni.

zafairMAS_shakleeSITE said...

asal karipap sedappp.. bedal jer..

anamizu said...

alaa nak resepi karipap simple dari kak eny jugak! huwawawa
hehe ana ni x kesah pagi ke petang ke kalo nama perut lapaq,
ana telan je kak :D

Umi Nazrah said...

teringat buku karipap karipap cinta. hahahaha
tau makan karipap ja, buat tak tau :D

Umi Nazrah said...

setiap masa boleh makan karipap. saya ni perut stoking. hahahhaa :P

Glory jane said...

Tak tau... hehehe

Glory jane said...

Nak resepi kulit karipap sedap...

Glory jane said...

kalau ada resepi karipap pusing lagi best

azman Arsad said...

nampak sedap

azman Arsad said...

takde resepinya ke? saya tak tahu buat karipap

azman Arsad said...

makan tak payah ajar.. saya dah pandai

nor nazliana said...

qaseh google la

nor nazliana said...

rajin eny ni kann

nor nazliana said...

kan kan zafaair kan

nor nazliana said...

seacrhh jer senang

nor nazliana said...

ana pun mcm umi gak xpandai

nor nazliana said...

mcm getah ek umi hahhaa

nor nazliana said...

apa yg taw GJ

nor nazliana said...

aduhhh try google tgk

nor nazliana said...

sedapkan karipap pusing tp reyahh sikit

nor nazliana said...

sedappp kan

nor nazliana said...

seacrhh laa azman

nor nazliana said...

hahah baby pun pandai la azman

nor nazliana said...

karipap kesukaan suami dan anak2

azman Arsad said...

kita tunggu eny up resepi karipap satu

azman Arsad said...

Eny memang serba boleh

azman Arsad said...

betul tu.. kalau sedap bedal aje

azman Arsad said...

kita nantikan kalau eny update resepi karipap

azman Arsad said...

jom kita minta eny up resepi karipap supaya kita boleh belajar

azman Arsad said...

kalau ada karipapnya baru boleh makan

azman Arsad said...

saya pun tak tahu

azman Arsad said...

saya pun nak resepi

azman Arsad said...

karipap pusing pun best

azman Arsad said...

tentu sedap

azman Arsad said...

saya nak resepi eny

azman Arsad said...

hahahaha

azman Arsad said...

saya pun suka juga

ahkak gojes said...

saya pun buat karipap juga...tapi jarang mkn karipap buatan sendiri...share la resepi karipap sis

Queen Contest said...

Kita hantu karipap, bagi pukul 12 tengah malam pun kita akan makan :D