Karipap di pagi hari.

/
40 Comments
9:34 am
Ada yang makan karipap ke dipagi hari sebagai sarapan? atau lebih suka makan diwaktu minum petang? 

Letak gambar je, busy sikit hari ni.... karipap semua orang tau buat kan? :D

DSC00146ed


You may also like

40 comments:

  1. Ala, nanti share tau resepi.. tak tahu buat..klu buat pun tak berapa menjadi..hihi..

    AKU DAN KAMU

    ReplyDelete
  2. Pepagi dah menguli? Rajin la kak eny ni.

    ReplyDelete
  3. asal karipap sedappp.. bedal jer..

    ReplyDelete
  4. alaa nak resepi karipap simple dari kak eny jugak! huwawawa
    hehe ana ni x kesah pagi ke petang ke kalo nama perut lapaq,
    ana telan je kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita nantikan kalau eny update resepi karipap

      Delete
  5. teringat buku karipap karipap cinta. hahahaha
    tau makan karipap ja, buat tak tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana pun mcm umi gak xpandai

      Delete
    2. jom kita minta eny up resepi karipap supaya kita boleh belajar

      Delete
  6. setiap masa boleh makan karipap. saya ni perut stoking. hahahhaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada karipapnya baru boleh makan

      Delete
  7. Nak resepi kulit karipap sedap...

    ReplyDelete
  8. kalau ada resepi karipap pusing lagi best

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan karipap pusing tp reyahh sikit

      Delete
    2. karipap pusing pun best

      Delete
  9. takde resepinya ke? saya tak tahu buat karipap

    ReplyDelete
  10. makan tak payah ajar.. saya dah pandai

    ReplyDelete
  11. karipap kesukaan suami dan anak2

    ReplyDelete
  12. saya pun buat karipap juga...tapi jarang mkn karipap buatan sendiri...share la resepi karipap sis

    ReplyDelete
  13. Kita hantu karipap, bagi pukul 12 tengah malam pun kita akan makan :D

    ReplyDelete