Apam Beras

/
24 Comments
10:35 am
Hii... breakfast apa pagi ni? 

Suka sangat dengan apam beras atau ada yang panggil apam nasi. Kalau beli di kedai, tak cukup 2 atau 3 biji hehehe... tambahan pula sekarang kecik kecik je saiz apam nya..

Tapiiii.... komplen yang kedai punya kecik, saya punya pun kecik juga sebab pakai acuan kuih lompang je :D. Buat kurang manis sikit so boleh  makan banyak banyak tanpa rasa bersalah hehehe....

DSC09547

Resepi ni dari En. Mat Gebu, boleh la jenguk di blog beliau Dapur Tanpa Sempadan. Senang sangat membuatnya. Selamat mencuba!!

DSC09540


You may also like

24 comments:

zafairMAS_shakleeSITE said...

santekkk nye colorfull...!!!!!

Papaglamz said...

Seindah warna pelangi..

anamizu said...

blog Mat Gebu pon ana suka masuk tp silent reader je le tgk2 resepi hehe.
ana suka gak apam beras ni. ya allah kalerful nye apam beras kak eny buat T___T

Umi Nazrah said...

mak mentua suka buat ni. saya lak suka makan ja. hahahhaa

azman Arsad said...

nampak sedap

azman Arsad said...

tak puas makan kalau kecik-kecik

azman Arsad said...

saya suka makan cicah sambal tumis

nor nazliana said...

cantikan zafair warna warni gitu

nor nazliana said...

macam algu la papaglamz

nor nazliana said...

mat gebu rajin mcm2 ada resepi mknan terbaru kan anamizu

nor nazliana said...

hahah like son like mertua ya umi muahaha

nor nazliana said...

menyelerakan kan azman

nor nazliana said...

kecil2 la comel azman

nor nazliana said...

azman suka pedas ka

nor nazliana said...

faverout ni kalau dlm pantang hihiii

azman Arsad said...

sangat berwarna-warni

azman Arsad said...

pelangi memang indah.. sayangnya tak kekal lama

azman Arsad said...

saya juga suka apam beras nih

azman Arsad said...

saya juga suka makan aje.. hehehe

azman Arsad said...

sangat menyelerakan

azman Arsad said...

comel.. memang comel

azman Arsad said...

pedas tu yang buat kick

azman Arsad said...

saya tak pantang pun feveret makan nih... hehehehe

Queen Contest said...

Lawanya colour apam beras ni kak Eny.. agaknya kalau kita duduk dengan akak, mesti kita tak kenal erti lapar kan? :D