Hasil Tangkapan Di Rumah Mentua

/
27 Comments
12:51 pm

Mak Mentua memang suka tanam bunga dan hasil tangan dia memang menjadi bunga-bunga diperkarangan rumah. Jadi bila balik kampung I memang tak lepaskan peluang untuk tembak satu persatu bunga di rumah mak mentua. Hasil mengunnakan SonyA290 dengan hanya menggunakan kit lens. 

DSC03789

DSC03761

DSC03755

DSC03743

DSC03745


You may also like

27 comments:

anamizu said...

tudia xyh edit apa dah ka ni? sharp gila gambaq hehe

zafairMAS_shakleeSITE said...

rajin menanam menjagaaa..

nor nazliana said...

rajinnyer mak mertua awak tanampokok bunga best kan

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Banyak nyer bunga ... Cantik plak tu ...

sha dhira said...

Waaaahhh, teruja kejap tengok pic bunga yg bawah sekali tuuu,, nama apa tah bunga tu, bunga jam 10 pagi? hehehe.
kat rumah shad ada gak, mak tanam.. comel bunga tu kecik2 dan banyak kuntum..
mak mentua kak eny ni mesti green-finger ni, tanam apa pun menjadi, best2, banyak bunga..

zafairMAS_shakleeSITE said...

tangan sejuk.. menjadi je semuaa

anamizu said...

betoi3 tgn sejuk semua mnjadi elok hehe

Umi Nazrah said...

cantik gilo gambaq, nampak clear ja suma. ni kalau amek muka orang, habis nampak liang pori pa. hehehehe :O

Glory jane said...

subhanallah... cantiknya

Glory jane said...

bunga cantik, tukang tangkap gambar terrer

anamizu said...

err tp kalo nmpk liang pori, boleh edit guna fotoshop lak Umi hehe

azman Arsad said...

tengok tajuk.. ingatkan tangkap ikan.. rupanya tangkap gambar

azman Arsad said...

cantik gambar tu

azman Arsad said...

cantik-cantik bunga itu

azman Arsad said...

Eny memang pro betul

azman Arsad said...

berbudi pada tanah

azman Arsad said...

tangan yang sejuk.. subur pokok yang ditanam

azman Arsad said...

cantik-cantik kan?

azman Arsad said...

bunga-bunga yang menyejukkan pandangan mata

azman Arsad said...

liang pori kena kasi tutup wooo

azman Arsad said...

memang cantik

azman Arsad said...

saya setuju.. Eny memang pro

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hasil tembakan nyer pun cannnteekkk ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Bunga-bunga itu cantik ...

azman Arsad said...

sangat cantik

azman Arsad said...

sememangnya cantik betul

Queen Contest said...

Memang MIL akak tanam bunga ke tumbuhan semulajadi? Pandai akak tangkap gambar.. kalau kita, kamera canggih macam mana sekalipun mesti failed jugak T^T