Hasil Tangkapan Di Rumah Mentua

12:51 pm


Mak Mentua memang suka tanam bunga dan hasil tangan dia memang menjadi bunga-bunga diperkarangan rumah. Jadi bila balik kampung I memang tak lepaskan peluang untuk tembak satu persatu bunga di rumah mak mentua. Hasil mengunnakan SonyA290 dengan hanya menggunakan kit lens. 

DSC03789

DSC03761

DSC03755

DSC03743

DSC03745

You Might Also Like

27 comments

  1. tudia xyh edit apa dah ka ni? sharp gila gambaq hehe

    ReplyDelete
  2. rajinnyer mak mertua awak tanampokok bunga best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi3 tgn sejuk semua mnjadi elok hehe

      Delete
    2. tangan yang sejuk.. subur pokok yang ditanam

      Delete
  3. Waaaahhh, teruja kejap tengok pic bunga yg bawah sekali tuuu,, nama apa tah bunga tu, bunga jam 10 pagi? hehehe.
    kat rumah shad ada gak, mak tanam.. comel bunga tu kecik2 dan banyak kuntum..
    mak mentua kak eny ni mesti green-finger ni, tanam apa pun menjadi, best2, banyak bunga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga-bunga yang menyejukkan pandangan mata

      Delete
  4. cantik gilo gambaq, nampak clear ja suma. ni kalau amek muka orang, habis nampak liang pori pa. hehehehe :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. err tp kalo nmpk liang pori, boleh edit guna fotoshop lak Umi hehe

      Delete
    2. liang pori kena kasi tutup wooo

      Delete
  5. bunga cantik, tukang tangkap gambar terrer

    ReplyDelete
  6. tengok tajuk.. ingatkan tangkap ikan.. rupanya tangkap gambar

    ReplyDelete
  7. Memang MIL akak tanam bunga ke tumbuhan semulajadi? Pandai akak tangkap gambar.. kalau kita, kamera canggih macam mana sekalipun mesti failed jugak T^T

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com