Bunga Sakura

/
60 Comments
11:32 am
Gambar ni diambil pada awal tahun ni, bukan di Jepun atau Korea, tetapi di tepi bendang di Jitra Kedah. hehehe....

Menunggu bunga sakura berkembang mekar lagi di Kedah........ bolehlah tembak lagi :D

DSC00032ed

DSC00031ed







You may also like

60 comments:

ziana eunos said...

cantik bunga sakura ^_^
singgah pagi... jemput dtg blog saya http://zianaeunos.blogspot.com

anamizu said...

haah la awai tahun aritu viral kat fb org pakat uplod bunga sakura dok bekembang mekar kat kedah hehe

zafairMAS_shakleeSITE said...

awat kat bendang sekinchan tak de lak bunye sakura nih..???

Hanis Amanina said...

sama laah :D ramai tak sangka gambar tu diambil di malaysia (termasuklah saya) T_T

hanisamanina.com

nor nazliana said...

cntiknyerr..kuasa dan kejadian allahh

sha dhira said...

haah, betoi tu.. lawa sangattt...
sempat la jugak snap- selfie-wefie 50 keping gamba bunga ni awal tahun haritu.. hehe..

zafairMAS_shakleeSITE said...

misti cantek2...

Umi Nazrah said...

yaaaaaaaaaaaaa kedah menggegarkan negara dengan bunga sakura ^_^

zafairMAS_shakleeSITE said...

masyallah

Glory jane said...

tepi jalan yg pokok banyak2 kan?
hari tu g ikut hantar pengantin jumpa area banyak pokok ni... Cantik sgt

azman Arsad said...

cantik betul

azman Arsad said...

cantik bunga-bunga itu

azman Arsad said...

bunga-bunga sakura jatuh berguguran

azman Arsad said...

kesian betul dengan tukang sapu yang terpaksa bersihkan

anamizu said...

tu la dok ingtkan kat obersea hehe

anamizu said...

tu la. dok buat tekejut hehe

anamizu said...

tu la. terkedu jap dok tgk hehe

anamizu said...

tgk sapa tukang tgkap hehe

anamizu said...

subhanallah cantik :)

anamizu said...

angin tiup

anamizu said...

xpe depa redha =D

azman Arsad said...

memang cantik bunga sakura

azman Arsad said...

waktu tu bukan kat kedah aje.. hampir semua negeri bunga nih berkembang mekar.. kesian kat tukang sapu waktu tu..

azman Arsad said...

kasi tanam lah satu pokok

azman Arsad said...

memang cantik betul

azman Arsad said...

waktu tu memang viral satu malaysia

azman Arsad said...

kat johor pun ada juga

azman Arsad said...

terlalu banyak bunganya.. hingga bersepah-sepah

azman Arsad said...

Eny memang pro

azman Arsad said...

Maha Suci Allah.. cantik betul

azman Arsad said...

taktiup pun dia gugur.. layu.. hehehehe

azman Arsad said...

berat mata memandang.. berat lagi bahu yang memikul

nor nazliana said...

cantikkan bunga sakura ni

nor nazliana said...

betul tu semua negeri yg ada tanam pokok bunga sakura seolah2 duduk di luar negara musim bunga best jer tgk kan..

nor nazliana said...

zafair kena tanam la byk2 baru nak ada pokok ni xakan tumbuh sendiri

nor nazliana said...

alhamdulillah syukurkan allah jdkan semuanya indah

nor nazliana said...

wahhh shad nnt boleh buat kenangankan seolah duk di korea gitu hihii

nor nazliana said...

kat serata negeri rasanya yg ada pokok sakura ni

nor nazliana said...

buat outdoor wedding pun best kan..

nor nazliana said...

cantikkan ana pun suka tgkk

nor nazliana said...

nice jer warna bunga tu kan kawan-kawan

nor nazliana said...

di tiup dgn angin

nor nazliana said...

xpa kena pasrah tapi rasa wangi kot

nor nazliana said...

cantikkan bunga ni kuasa allah swt yg jdkan ada wanginya tersendiri

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Sakura bunga yang cantik ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Ker Korea kite ...

azman Arsad said...

sangat-sangat cantik

azman Arsad said...

boleh serentak pulak berbunganya tu

azman Arsad said...

jom kita bercucuk tanam

azman Arsad said...

keindahan untuk orang yang tahu menghargainya

azman Arsad said...

kecantikkan panorama dalam negara

azman Arsad said...

viral seluruh malaysia waktu tu

azman Arsad said...

panorama yang indah waktu itu

azman Arsad said...

sedap mata memandang

azman Arsad said...

memang sangat cantik betul

azman Arsad said...

takle... ada monyet yang goncang.. hehehehe

azman Arsad said...

pasrah tapi harus fikirkan juga masalah mereka.. huhuhuhu

azman Arsad said...

memang cantik betul

azman Arsad said...

ke jepun jom kita

Queen Contest said...

selama ni selalu dengar orang cakap ada bunga sakura kat Malaysia tapi kita lupa kat area mana.. bestnya.. tak payah susah2 nak pergi jauh :D