Healthy Meal : Pumpkin Pasta

March 09, 2020

Ok hangpa kembali bersiaran siri menu healthy kita kali ini. Ramai juga berminat dengan menu healthy ni rupanya. Bila Kekny post dan share di Instagram, ramai DM tanya resepi. Ok memang kena share kat blog dan You Tube juga lah kan.

Resepi kali ini ialah Pumpkin Pasta. Kekny guna pasta wholegrain jenama Tesco dan dimasak bersama pumpkin. Sedap betul sebab pumpkin tu ada rasa lemak lemak dan berkrim. Kalau jenis suka pumpkin la. Ada yang tak suka tu kekny tak tau nak suggest hangpa ganti apa. Durian ok ke? kahkahkahkah!

Next time Kekny nak cuba dengan terung pula sebab terung ada banyak protein dan boleh gantikan ayam dan daging. Anywaaa hangpa nak ka resepi ni. Kekny malas nak taip. Sebab mudah sangat. Hangpa tengk You Tube kat bawah naaa!

Oh ya kat IG banyak Keny share resepi healthy ni boleh tengok kat #HealthyMealByEnyAbdullah atau #ResepiEnyAbdullah




You Might Also Like

1 comments