Beli Produk Kecantikan Dan Kesihatan di HCUBE

/
7 Comments
2:00 pm
Kekny sekarang memang suka beli online je dari ke kedai. Antara sebabnya kekangan masa. Shopping online memang jimat masa. Kalau kita beli di kedai atau farmasi luar, adakalanya tak terjamin kualiti, original dan harga kadangkala sangatlah tinggi! HCUBE Shop ialah kedai online yang selalu Kekny kunjungi jika nak cari produk kesihatan dan produk kecantikan. HCUBE Shop ni merangkumi pengedar, stokis dan agent bagi kebanyakan produk kesihatan dan kecantikan. Haa senang kan sebab kita boleh beli pelbagai barang dari satu kedai / agen sahaja. Dan ianya ONLINE! Pilih barang, buat pembayaran dan terima barang saja. Tak perlu susah-susah nak cari kedai.


HCube Shop"Your Halal and Healthy Hub"


Produk-produk kesihatan yang terdapat di HCUBE Shop ialah produk original dan kesemua produknya selamat dan mendapat kelulusan KKM. Produk yang dijual juga dipastikan adalah produk yang berstatus Halal. Sesuai taglinenya HCube Shop"Your Halal and Healthy Hub". Terdapat lebih 300 produk popular dan terkini di pasaran dan yang penting harganya juga murah dari yang dijual di kedai -kedai luar.

Nak highlight sikit antara produk-produk  yang tengah hot di HCUBE Shop :



HEIGHT UP

Height Up ialah produk untuk membantu ketinggian badan. Inya ialah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi. 

Scientifically Researched & Proven Height Formula :
 CUBA HEIGHT UP™ KAMI 100% BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK...
NUTRISI SEMULAJADI , 
100%-BERKESAN 
100%-SELAMAT 
100% -HALAL 








BELLEZA SKINCARE 5IN1


Belleza Skincare 5 In 1 set merawat masalah jerawat yang terbaik.Dirumus khas untuk MERAWAT pelbagai masalah kulit wajah yang menghantui anda...Belleza Skincare 5 In 1antara produk yang menggunakan banyak ingredient yang sangat berkualiti dalam proses untuk menghasilkannya.Produk ini sangat membantu untuk mencapai kulit yang diidamkan kerana ia berupaya membantu bagi mengatasi masalah masalah yg sering dihadapi oleh setiap wanita.








TISSA HAIR TONIC

Tissa Advance Hair Tonic ialah produk rambut yang mampu menyelesaikan masalah rambut Gugur,Kepala Terasa Panas,Kelemumur,Rambut Nampak  Kering,Rambut Berbau Hapak,Kepala Migrain,Rimas Kepala Berpeluh dan Gatal Kulit Kepala. Formulasi hebat dan terbaru yg berasaskan
aqua menggunakan teknologi campuran esktrak berkualiti tinggi. ini  mampu memberikan kesan yang hebat untuk rambut anda.







SET BUANG TAHI LALAT KLASIK INDAH

Removing Mole Cream ini digunakan pada peringkat kedua selepas penggunaan Treatment Toner. (Sebelum itu calarkan bahagian yang hendak di rawat dengan lidi khas yang disediakan-calar hanya sekali). Penggunaan Removing Mole Cream dalam masa yang serupa diulang sebanyak dua atau tiga kali mengikut saiz tahi lalat.





MENSIVE HAIR TONIC


MENSIVE Hair Tonic merupakan tonik rambut pertama yang berasaskan air. 25 kali lebih serap ke akar rambut berbanding serum ataupun minyak. Kenapa menggunakan asas air?Kerana penggunaan minyak dan serum pada kulit kepala boleh membantu pertumbuhan rambut dan menyebabkan masalah kelemumur.






MESOTROPIN


Mesotropin ialah supplement yang mengandungi kombinasi herba  bersama asid amino yang berfungsi untuk:

Meningkatkan kekuatan otot.
Meningkatkan pembesaran otot
Membantu untuk meningkatkan prestasi dalam 
melakukan aktiviti senaman.


Di HCUBE Semuanya ada, beli hanya dari satu agen dan pengedar yang sah

Bestkan ada laman web macam ni. Dapat beli pelbagai produk kesihatan dan kecantikan dari satu tempat. Memudahkan betul. 

Korang kalau nak beli boleh je ke HCube Shop https://babiesblinkbeauty.blogspot.my/

Mereka boleh membuat penghantaran keseluruh Malaysia menggunakan Pos Laju Malaysia.

PENGHANTARAN:

Hari dan waktu penghantaran

Isnin - Jumaat : Tgh Malam
Membalas email, membungkus parcel dan mengepos barang yang telah membuat pembayaran.

Sabtu & Ahad : Cuti
Pejabat pos tutup. Penghantaran akan dibuat pada hari Isnin berikutnya.

Masa penghantaran:
Sehari selepas anda membuat pembayaran.


Untuk info lebih lanjut lagi, korang boleh la ke :

YouTube :
Instagram : 
Instagram Feedback :

SEBARANG PERTANYAAN/TEMPAHAN,
SILA HUBUNGI:
Najihah: 017-3664440
Email: hcubeshop@gmail.com





You may also like

7 comments:

  1. Menarik hcube ni..set buang tahi lalat tu rare..hihi

    ReplyDelete
  2. Mudahkan sekarang ni..semua duj dalam satu portal jer.. pilih2 jer nak beli apa.. jom shopping

    ReplyDelete
  3. Terbaik Hcube. Mudah nak mmbeli

    ReplyDelete
  4. Wah.. Mcm2 ada.. Senang nk shopping ni. Yuk...

    ReplyDelete
  5. Senang nak cari brg kan..x perlu risau tentang product palsu ke apa sebab semua product di jamin original dan halal

    ReplyDelete
  6. mudahnya HCUBE ni..hujung jari jak.. Jum shoping!!!

    ReplyDelete
  7. Senang nk shopping..duk je dpn pc..tak pening nak hadap jammed, bayar parking, mencari parking kosong lagi..kena berjalan ke kedai..mmg trend org skrg shopping depan pc je...

    ReplyDelete