Buat 3 Kerja Dengan Biobax

8:00 pm

Hai semua,

Mesti ramai antara kita sekarang ni yang buat 2-3 kerja sekaligus kan untuk cari rezeki halal. Maklumlah zaman ekonomi agak meruncing sekarang, ramai yang memilih untuk “playsafe” dengan buat kerja part time. Macam saya kerja pejabat, balik kerja masuk office no 2, iaitu buka kilang kek hehehe dan sebelum tidur atau awal pagi masuk office no 3 pula iaitu blogging. Itu belum masuk hari kena ke site meeting, seminar, delivery kek, pergi pasar beli barang basah untuk masakan blog dan buat photoshoot untuk blog dan bisnes.. berapa banyak punya hal.. hehehe



Bila buat banyak kerja ni memang sakit satu badan dibuatnya. Dah la badan akak ni terlebih sado, jadi kesian kaki nak tampung, selalu sangat sakit kaki sebab berdiri lama masa mengadun kek, berjalan kesana kesini… duduk lama pun sakit pinggang pulak.. serba salah dibuatnya nak duduk ke nak berdiri hahahaha..



Anyway sejak ada produk Biobax Cool Theraphy ni Alhamdulillah rasa beban sakit urat, sakit belakang, sakit sendi, lutut, kaki semua dapat dikurangkan. Biobax ni dipanggil Cool Theraphy kerana bila terkena permukaan kulit, ianya akan menjadi sejuk. Macam bila kita terseliuh, kita letakkan ais di tempat terseliuh, rasa best, rasa selesa, dapat kurangkan sakit sementara dapatkan rawatan... macam tu lah fungsi Cool Theraphy Biobax ni.

Ni nak pi kerja wajib masuk dalam handbag siap siap.. nanti sakit psstt pssst sprayyyyy ajer…



Haaa tu yang saya suka pasai Biobax ni… sebab ianya spray, pastu ratakan sikit pakai jari.. ok siap! Tak payah nak urut urut sampai panas macam minyak panas tu… dah tu ko tengah meeting pun boleh spray sebab tak ada bau minyak angin.. hanya bau harum menthol atau mint tu je…

Ni bawa ke masa cake delivery.. Wajib bawa ye sebab saya buat cake delivery selalunya selepas balik kerja (after office hour). Masa tu memang dah lemau, lembik, letih hahaha, jadi psst Biobax ni kat tangan, sedut keharuman tu sikit rasa segar..... hilang mengantuk letih semua.. sejuk je rasa..


Biobax ni juga sesuai untuk lenguh leher, sendir, sakit belakang, dan sesuai selsema dan resdung.

Wajib letak atas meja, bila rasa sakit bahu, sengal pinggang, boleh spray je.. bau tu menyegarkan.. boleh hilangkan rasa mual, mengantuk, pening dan buat rasa fresh je kat hidung…



Ni DH try masa lepas balik dari Ikea… tau lah jalan kat Ikea dekat 3 jam lebih hahahah.. angkat barang lagi… dia suruh saya picit bahu, kita pun sakit tangan, maka ku spray je Biobax kat bahu dia, lepas tu spray lengan sendiri hahahahha.. Tu tengok mata pejam tanda kesedapan hahahahah walhal kita tak urut dia pun.. hahaha terima kasih Biobax Cool Theraphy!!!!




Ok bagi yang nak cuba Biodex ni boleh dapatkan info disini…

Biobax Cool Therapy

 #biobaxcooltherapy

You Might Also Like

3 comments

  1. Memang best spray jer.. ni kalau pcl main futsal boleh la demo ala2 team medic gitu.. nampak player kekejangan boleh apply terus.. haa kan good idea.

    ReplyDelete
  2. Kak eny iron lady.. Semoga Biobaxx mampu mengurankan beban otot kekny.. Insyallah

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com