On A Background Of Blue Sky

12:03 am

Hai semua,

Kadang-kadang kita terlalu asyik pandang kebiruan awan, dan kita lupa betapa cantiknya bumi dibawah yang menghijau.

Hari ni tragis betul. Hilang mood. Saya punya instagram hilang. Tak pasai-pasai instagram disabled saya punya account sebab katanya ada violate rules apa entah. Tapi yang geramnya saya tak dapat apa apa notis dari instagram. Menangis jugak mengenangkan akaun instagram yang dah hampir 4 tahun. Ada beribu gambar dalam tu. Sayang sangat. Baru-baru ni follower pun dah ramai.

Apa pun tadi saya cuba juga buat insta baru, tapi dah tak boleh pakai username sama. Geram dibuatnya. Yang nak follow insta baru boleh cari ENYABDULLAH83. Harap 2-3 hari nanti Instagram akan beri feedback complaint saya dan cuba dapatkan akaun balik.

Sedih hari ni.... baru happy minggu lepas sebab ada banyak follower.. But sometimes ada perkara kena mula semula dari bawah.. 

Saya kini memandang dari bawah, hoping that one day, saya berupaya menggapai awan itu semula. Dan semestinya saya tak akan lupa menghargai rumput menghijau dikaki saya berpijak. 

DSC01208

You Might Also Like

3 comments

  1. Kak Eny sabar tau.. ni blh jd pengajaran buat semua ni...

    ReplyDelete
  2. wak pon dh lama x updet IG ., bertabahlah cik kak eny tuuu ;p

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com