Pizza Bodoh!!

9:00 pm

Pizza bodoh? hehehe Pizza tu tak bodoh, orang yang buat dia pun tak bodoh sangat hehehe..

Pizza bodoh ni untuk pizza yang buat main campak campak ikut bahan apa yang ada kat rumah. Macam pizza saya buat ni, sos tomato pun tak ada, yang ada cuma cheese, tomato cherry dan sosej ayam. Jadilah juga pizza walaupun tak lengkap. Tetap habis!!

Ok lah resepi doh Pizza boleh tengok SINI. Yang topping atas, boleh ikut bahan-bahan masing k.

DSC09774

DSC09785

You Might Also Like

37 comments

  1. amboii hahahaha. ingatkan apa tadii xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. pizza la echa H hihii..tp kalau eny tabur sos sikit lg pic tu buat semua terliur

      Delete
    2. tengok tajuk macam marah kat pizza.. hahaha

      Delete
  2. pizza ni biasanya bodoh2 pun sedap jugak heheheh... nyam2~ ;3

    ReplyDelete
  3. haduiiii~ gambaq tu yg mahai tu. pizza bodoh yg habes licin. tu blm lagi pizza pandai tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha lawak la ana firts time dgr pizza pandai

      Delete
    2. eny yang buat pizza nih yang pandai.. sedap nih

      Delete
  4. mak sy suka buat pizza. ada sekali tu, hari raya pun jamu orang pizza fresh panas dari oven T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  5. Piza pon ad yg bodoh jugak yer??

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan bodoh nk tulis huduhh kot

      Delete
  6. kalau habis, tentulah sedap kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau habis.. tentulah sedap

      Delete
  7. kalau sedap..mesti pizza tu cerdik

    ReplyDelete
  8. bodoh-bodoh pun sedap juga nampak menarik

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sedapkan azman p beli kat kedai pizza hahaha kalau rajin suwuh isteri buatkan resepi dah ada

      Delete
    2. resepi dah ada.. kena juga cuba

      Delete
  10. tak nampak macam bodoh pun.. nampak sedap adalah

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. a'a nice n membuatkan perut terasa lapar ja kan azman

      Delete
  12. Asalkan kecik dan penuh dengan topping pun sedap.. akak kena edit nama piza tu jadi Piza Bijaksana, barulah semua yang makan akan jadi genius xD

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com