Nasi Goreng Campak Campak juga....

/
42 Comments
9:33 am
Semalam tengok blog PAPAGLAMZ dia buat resepi nasi goreng Campak Campak Diari Hatiku, so saya cilok resepi dari dia untuk buat sarapan pagi ni. heeheehee... Sawi takde, jadi pakai kobis je lah.



Makan panas-panas mihmihmih wash down dengan nescafe O mihmihmi makan di pagi yang mendung.... syahdu.... sampai rasa malas nak ke office... ;D. Tq PAPAGLAMZ for the recipe!





You may also like

42 comments:

Gee® said...

Nak semangkuk...!

Qaseh Abadi said...

sedapnya.. senang ja kan resepi campak2 gini.. hihi..

AKU DAN KAMU: MAKANAN TAMBAHAN KETIKA HAMIL

Frau Lisa said...

Ya Allah..tengok blog u nie buat I lapar..hehehe..Lisa membuat kunjungan balas.u nie mesti terer masak kan?hehe

Papaglamz said...

Hahahaha... Sama-sama kak Eny.. Cantik background set cawan n teko ceramic tu.. Tibeee hahahaha..

Papaglamz said...

Memang... Menarik2 pulak tu...

Siti Asiah said...

yang campak2 tu lagi sedap kan...hihi

zafairMAS_shakleeSITE said...

biasa yang cmpak2 tu yang sedapppp..

anamizu said...

kak eny ni dah jd cooking master dah pd ana. hehe

anamizu said...

nasi goreng campak2 pon telioq! heshh~

anamizu said...

owhhh gambaq kalo byk noise tu sbb kurang lighting rupanya no kak eny

Putri Homestay said...

hebatlah papaglamz

Putri Homestay said...

syahdu tgk...mesti sedap...blh try bfast nasi grg campak2

Umi Nazrah said...

asalkan jadi, asalkan boleh makan. senang ja konsep saya. hahahhaa

Glory jane said...

papaglamz, copy resepi ye...

Glory jane said...

nak try buat juga

azman Arsad said...

nampak sedap

nor nazliana said...

hahah ambk la geee mangkuknya

nor nazliana said...

main campak2 besttt

nor nazliana said...

simple ja tertarikk

nor nazliana said...

rsepi papaglamz kaa

nor nazliana said...

kan aisyah jimat masa

nor nazliana said...

power laa dgn kuasa tangan kan zafair

nor nazliana said...

melelh dh ka air liur tu ana

nor nazliana said...

huhuu kurang cahaya

nor nazliana said...

sure sedappp putri try campak dlm kuali tgk

nor nazliana said...

konsep umi mudah sgt

nor nazliana said...

memng sedap taw azman

nor nazliana said...

resepi mudah simple yg penting jimat masa

azman Arsad said...

dalam gambar ada sepinggan aje.. hehehe

azman Arsad said...

campak-campak penuh ilmu nih

azman Arsad said...

kat blog nih semua orang kelaparan

azman Arsad said...

tuan punya resepi rupanya

azman Arsad said...

campak bukan sebarang campak

azman Arsad said...

campak kalau ada ilmu memang sedap

azman Arsad said...

gambarnya cantik.. maunya tak terliur

azman Arsad said...

teknik bahasa jurugambar

azman Arsad said...

campak ke kuali.. bukan ke tanah.. hahaha

azman Arsad said...

yang paling senang order aje.. hehehe

azman Arsad said...

confirm memang sedap

azman Arsad said...

sangat menjimatkan masa

ahkak gojes said...

campak2 pun nampak sedap...akak ni asal bukan tangan sendiri yg masak semua la sedap pada akak

Queen Contest said...

Nasi goreng macam ni memang feveret kita, lagi2 ada cili hijau :D