Nasi Goreng Campak Campak juga....

9:33 am

Semalam tengok blog PAPAGLAMZ dia buat resepi nasi goreng Campak Campak Diari Hatiku, so saya cilok resepi dari dia untuk buat sarapan pagi ni. heeheehee... Sawi takde, jadi pakai kobis je lah.



Makan panas-panas mihmihmih wash down dengan nescafe O mihmihmi makan di pagi yang mendung.... syahdu.... sampai rasa malas nak ke office... ;D. Tq PAPAGLAMZ for the recipe!



You Might Also Like

42 comments

  1. Replies
    1. hahah ambk la geee mangkuknya

      Delete
    2. dalam gambar ada sepinggan aje.. hehehe

      Delete
  2. Ya Allah..tengok blog u nie buat I lapar..hehehe..Lisa membuat kunjungan balas.u nie mesti terer masak kan?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang... Menarik2 pulak tu...

      Delete
    2. kak eny ni dah jd cooking master dah pd ana. hehe

      Delete
    3. kat blog nih semua orang kelaparan

      Delete
  3. Hahahaha... Sama-sama kak Eny.. Cantik background set cawan n teko ceramic tu.. Tibeee hahahaha..

    ReplyDelete
  4. yang campak2 tu lagi sedap kan...hihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. power laa dgn kuasa tangan kan zafair

      Delete
    2. campak kalau ada ilmu memang sedap

      Delete
  6. nasi goreng campak2 pon telioq! heshh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambarnya cantik.. maunya tak terliur

      Delete
  7. owhhh gambaq kalo byk noise tu sbb kurang lighting rupanya no kak eny

    ReplyDelete
  8. syahdu tgk...mesti sedap...blh try bfast nasi grg campak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure sedappp putri try campak dlm kuali tgk

      Delete
    2. campak ke kuali.. bukan ke tanah.. hahaha

      Delete
  9. asalkan jadi, asalkan boleh makan. senang ja konsep saya. hahahhaa

    ReplyDelete
  10. resepi mudah simple yg penting jimat masa

    ReplyDelete
  11. campak2 pun nampak sedap...akak ni asal bukan tangan sendiri yg masak semua la sedap pada akak

    ReplyDelete
  12. Nasi goreng macam ni memang feveret kita, lagi2 ada cili hijau :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com