GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

11:22 am

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian 

"Giveaway EFG Mega Raya".


Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK





You Might Also Like

30 comments

  1. KAk Eny.. kalau Menang.. hadiah bagi dua dengan Along.. LAw Along menang.. Along bahagi dua dengan Kak Eny.. apa macam?ahha

    ReplyDelete
  2. SALAM DARI EFG007 ..KAK LYA SINGGAH SINI DARI GA YANG SAMA....ALL THE BEST & GOOD LUCK ENY ... KALAU MENANG TOLONG BELI BAJU RAYA UNTUK AKIF SATU HAHAHAHAHA..

    ReplyDelete
  3. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  4. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  5. done...

    jemput singgah sini..:)

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama. selamat maju jaya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen sama. selamat maju jaya ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  8. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum.. hai salam perkenalan.. saya singgah dari giveaway yang sama..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  10. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  11. Salam, Singgah blogwalking dari GA yg sama ^_^


    http://wanhanisahwanmat.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama, good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  13. wahh gudluck kak eny ;) saya pon baru je join hehe

    ReplyDelete
  14. good luck... singgah sini dari segmen yang sama

    http://www.dikbee.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum :D

    Sy singgah dan follow dari GA yg sama :D

    Gudluck

    http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  16. wana singgah bw sini ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .

    From EFG002

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .

    From EFG002

    ReplyDelete
  19. hai eny..KG pun join ni..jemput singgah ya
    http://www.kakgojes.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  20. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  21. Salam, good luck dalam Giveaway EFG Mega Raya 2015 =)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum,
    Semoga berjaya, Singgah sini dari segmen :

    http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    EFG 005

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum , Salam Ramadahn , saya singgah sini ya .

    Good luck , kunjungan dari GA yang sama :) jemput singgah ..

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

  24. sy singgah sini
    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  26. saya pun join giveaway ni.. good luck ye.

    http://www.nikkhazami.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  27. gud luck Eny :)

    jom join http://ridmasrm.blogspot.com/2015/07/give-away-nano-menang-by-ridmas.html

    ReplyDelete
  28. datang n follow dr giveaway yg sama ...

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  29. Salam kak Eni. Kita singgah dr segmen yg sama dan follow kak eny sekali,

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com