RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

/
14 Comments
10:13 am
Nak join contest yang dianjurkan oleh sahabat maya PAPAGLAMZ. Jom bagi sokongan k!! Click Banner untuk join!!




Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

Cara nak sertai :

    
3. Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Contoh :
Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa dalam entri ni. Boleh la kita sama-sama CATWALK di blog kawan-kawan sampai PITAM. Hehehehehe.

SEMOGA BRJAYA SEMUA....!!!


You may also like

14 comments:

Papaglamz said...

Tq Kak Eny. Nanti rerajin la komen kt Papaglamz.. hehe

anajingga said...

Good luck Eny, bolehlah sambung ke papaglamz pula lepas ni hehe :)

Kinderbueno Wolf said...

Assalamualaikum kak Eny. Rara TAG akak ye :D
Jemput singgah blog ^_^

http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Good luck :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Budak Nuizz said...

goodluck :) singgah sini , jom visit blog sy heee ^-^ http://ijahoney.blogspot.com/

Queen Contest said...

Good luck ye kak, yang ni kita belum join lagi :D

azman Arsad said...

saya dah join.. sedang meninggalkan satu dua komen kat sana

khaty aiman said...

Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
semoga berjaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Papaglamz said...

Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

Amanda Suria said...

Haih...ntah bila SA ni nk pi join...

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Lama tak jengah entri ni.. hehehe.. Sehat..??
Jom terjah - Resepi Nasi Goreng Ikan Sardin Hadiah Dari Hati

Papaglamz dotcom said...

Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA