Menang Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan

January 22, 2015

Happy sangat sebab baru tau menang Segmen Jalan Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan. Yang mana ada join segmen Ema Hasan ni bolehla check result ye! Terima kasih Ema sebab anjurkan segmen yang best ni.

Bagi segmen yang saya anjurkan tu KOMEN BANYAK BANYAK SHARE BANYAK BANYAK, Dah nak sampai penghujungnya kan. Tengah dok kira komen dan share. Terima kasih bagi support. :D

Gambar sekadar hiasan hehehe

P1171129ed

You Might Also Like

18 comments

  1. Gambar kucing pun cantik! Ahaha. Talented!

    Congratulations ya!

    ReplyDelete
  2. Encik Tucing inter frame...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tahniah dari saya juga untuk eny

      Delete
  4. Kucingnya comel sangat! Tahniah ya!

    ReplyDelete
  5. selamat berkenalan ramai ramai yer... hehehehe... kalau orang suka gambar mesti wajib walaupun ada satu gambar... saya pun suka kucing...

    ReplyDelete
  6. kucing yg mencomelkan entri ni.. kekekeke..
    tahniah kak eny! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe entri ini memang comel

      Delete
  7. tahniah eny sebab menang ga.. siapalah agaknya yang menang ga eny nih pulak..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. tahniah dari saya juga untuk eny

      Delete
  9. Tahniah kak Eny, haritu kita tak sempat nak join, tapi GA kedua yang kak Ema buat kita sempat join cuma takde rezeki pulak.. so kita harap ada la kan rezeki kita kat GA akak pulak *cakap dengan nada tak tahu malu* =D

    ReplyDelete