Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro Hasrul Hassan

/
11 Comments
3:37 pm
Dianjurkan oleh Otai Blogger Encik Hasrul Hassan.



Nama Blogger : Eny Abdullah
Email : enyabdullah@gmail.com
Url Blog : enyyusnizar@blogspot.com

Saya melibatkan diri dalam dunia blog sejak 2009 lagi tetapi hanya aktif sebagai "silent reader". 
Disebabkan minat yang mendalam didalam bidang Fotografi dan Masakan, saya cuba buat satu blog berkonsepkan 2 gabungan tersebut. 

Ramai yang buka blog masakan ni, dan tak kurang juga yang buka blog mengenai fotografi. Tapi cara penyampaian itu adalah berbeza mengikut kreativiti masing-masing.

Apa yang saya harapkan dari blog ni?
- Dapat memperbaiki kemahiran menulis dan pengunaan bahasa yang baik serta betul didalam Bahasa
- Dapat memberi ilham fotografi kepada pemabaca
- Dapat memberi panduan masakan dan resepi ringkas dan senang dicuba

Tetapi misi utama saya ialah untuk bekerja sepenuh masa dari rumah dengan berblogging. Satu hari nanti. InsyAllah... :D



You may also like

11 comments:

azman Arsad said...

selamat bersegmen eny.. semoga berjaya

Qaseh Abadi said...

Selamat bersegmen..

Scdha Sein said...

Good Luck!

Nooriah Abdullah said...

gud luck jugak dari kaknoor ya..

Amanda Suria said...

Good luck...selamat bersegmen Eny...

nor nazliana said...

good luck eny all the best

Deanna Morni said...

all da best yer eny :)

Suhaily Latif said...

salam perkenalan.. saya join jugak segmen ni..

jemput singgah http://gadiscokelat87.blogspot.com/

anamizu said...

gud luck kak eny! :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Selamat Bersegmen & Selamat Berkenalan ...

Queen Contest said...

Haritu kita tak sempat nak join segmen ni, asyik sibuk send request Candy Crush Saga kat bro HH je huhu..