Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro Hasrul Hassan

3:37 pm

Dianjurkan oleh Otai Blogger Encik Hasrul Hassan.




Nama Blogger : Eny Abdullah
Email : enyabdullah@gmail.com
Url Blog : enyyusnizar@blogspot.com

Saya melibatkan diri dalam dunia blog sejak 2009 lagi tetapi hanya aktif sebagai "silent reader". 
Disebabkan minat yang mendalam didalam bidang Fotografi dan Masakan, saya cuba buat satu blog berkonsepkan 2 gabungan tersebut. 

Ramai yang buka blog masakan ni, dan tak kurang juga yang buka blog mengenai fotografi. Tapi cara penyampaian itu adalah berbeza mengikut kreativiti masing-masing.

Apa yang saya harapkan dari blog ni?
- Dapat memperbaiki kemahiran menulis dan pengunaan bahasa yang baik serta betul didalam Bahasa
- Dapat memberi ilham fotografi kepada pemabaca
- Dapat memberi panduan masakan dan resepi ringkas dan senang dicuba

Tetapi misi utama saya ialah untuk bekerja sepenuh masa dari rumah dengan berblogging. Satu hari nanti. InsyAllah... :D

You Might Also Like

11 comments

  1. selamat bersegmen eny.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Good luck...selamat bersegmen Eny...

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.. saya join jugak segmen ni..

    jemput singgah http://gadiscokelat87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Selamat Bersegmen & Selamat Berkenalan ...

    ReplyDelete
  5. Haritu kita tak sempat nak join segmen ni, asyik sibuk send request Candy Crush Saga kat bro HH je huhu..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com