Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

12:39 pm

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

You Might Also Like

20 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak kty siap tekan loceng lg hahha

      Delete
  3. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  4. jejak ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck Eny ! :)
    jemput ke blog sy ye.


    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana join gak haritu. takdak luck chisskek sungguh hehe.
      tapi dok tgk entry latest KB tu kata ada 2 org x tuntut hadiah lagi.
      kalo depa xmau, jom kita tuntut la kak eny hehe

      Delete
    2. jenuh pening lalat la kak eny tgk komen masuk bertalu2 saja kan kan kan? :P

      Delete
    3. suka blog kak eny ni sbb ringan pastu laju bedesup.
      pastu pulak segalanya simple.
      drop komen je paaaapp terus kuar kikiki

      Delete
    4. hahha kan kan anamizu cepat pantas

      Delete
  5. Seriously. Papaglamz tak sempat nak join.. #plastik
    Huehuehue

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnykg GA ada join la..boleh terjah blog ana adna2029.blogspot.com

      Delete
  6. Replies
    1. kena naik kapal terbang tu muhahhaaaa

      Delete
  7. hahah kita join tapi xdak rezeki

    ReplyDelete
  8. Takde rezeki untuk kita sebab kita tak join GA ni :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com