Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

/
20 Comments
12:39 pm
hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.


You may also like

20 comments:

kerusiburok said...
This comment has been removed by the author.
khaty aiman said...

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

Sofu Hashim said...

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

anamizu said...

jejak ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck Eny ! :)
jemput ke blog sy ye.


ana-mizu.blogspot.com

Papaglamz said...

Seriously. Papaglamz tak sempat nak join.. #plastik
Huehuehue

zafairMAS_shakleeSITE said...

jauh mali itu t-shirt.. heheheh

anamizu said...

ana join gak haritu. takdak luck chisskek sungguh hehe.
tapi dok tgk entry latest KB tu kata ada 2 org x tuntut hadiah lagi.
kalo depa xmau, jom kita tuntut la kak eny hehe

anamizu said...

jenuh pening lalat la kak eny tgk komen masuk bertalu2 saja kan kan kan? :P

anamizu said...

suka blog kak eny ni sbb ringan pastu laju bedesup.
pastu pulak segalanya simple.
drop komen je paaaapp terus kuar kikiki

nor nazliana said...

dh ada keputusan kan kerusiburok

nor nazliana said...

amboi kak kty siap tekan loceng lg hahha

nor nazliana said...

good luckk

nor nazliana said...

hahha kan kan anamizu cepat pantas

nor nazliana said...

bnykg GA ada join la..boleh terjah blog ana adna2029.blogspot.com

nor nazliana said...

hahah kita join tapi xdak rezeki

nor nazliana said...

kena naik kapal terbang tu muhahhaaaa

azman Arsad said...

ga nih dah tamat

azman Arsad said...

saya join jugak

azman Arsad said...

takde rezeki saya kat ga nih

Queen Contest said...

Takde rezeki untuk kita sebab kita tak join GA ni :D